Smile Design

Life is too short for bad teeth.

Ardent

De lach is de basis van emotie. Iedereen verdient de vrijheid om breeduit en onbezorgd te kunnen lachen. Wij hebben ons gespecialiseerd in het creëren van jouw perfecte lach.

Anders dan wat tot nu toe gebruikelijk is in de tandheelkunde stelt Digital Smile Design ons in staat om met een volledig voorspelbaar resultaat mensen een stralende glimlach te geven, die ontworpen wordt aan de hand van een analyse van jouw gezicht.

Lachen is gezond, en al helemaal met een mooie lach.

Een goede gezondheid en een mooie lach, dat wil iedereen toch? Een mooie, gezonde lach en zo weinig mogelijk tandartsbezoekjes. Wij geloven in een visie! Een visie waarin je ophoudt patiënt te zijn. Behandelingen zijn slechts stappen in de blauwdruk van jouw nieuwe lach. In dit traject begeleiden we jou naar een eindpunt dat voor iedere cliënt uniek is. Een eindpunt waarbij wij duurzaamheid, een gezonde mond en een prachtige lach garanderen. Hierbij werken wij volgens een strict protocol bestaande uit 4 stappen.

 

1. Ontwerp

We staan uitgebreid stil bij jouw wensen en voorkeuren, en leggen je situatie vast in onze ‘in house’ foto- en videostudio. Vervolgens ontwerpen we je nieuwe lach, het ‘design’. Op basis van alle data stellen we daarna jouw plan op.

2. Real-time test

Jij bent vast benieuwd hoe je nieuwe lach eruit zal gaan zien! Wij bieden de mogelijkheid om deze in real-time alvast te testen. Dat klinkt magisch, en dat is het eigenlijk ook wel! En maak je geen zorgen; het doet geen pijn.

3. Behandeling

Als jij ook enthousiast bent over de lach die voor jou ontworpen is dan bespreken we het volledige zorgtraject met je. Op dit punt bepalen we welke behandelingen het beste bij jou passen en welke kosten hieraan verbonden zijn.

4. Resultaat

Trek je mooiste kleren maar aan! Want als alles erop zit dan vereeuwigen we jouw nieuwe lach. We doen dit tijdens een leuke sessie in onze studio. Zo zie je heel duidelijk het verschil tussen je oude en je nieuwe lach.

De architectuur van jouw nieuwe lach; Digital Smile Design

Digital Smile Design is een concept waar onze kennis en ervaring samen komen om jouw nieuwe, persoonlijke lach te creëren. Wij geloven dat een lach meer is dan een rij tanden die netjes recht staan. Een perfecte lach is een harmonieus geheel van expressie, karakter en schoonheid. Digital Smile Design begint met een 3D ontwerp van jouw nieuwe lach. Op deze manier starten we met het eindresultaat voor ogen.

Laat je ook eens aan de tand voelen

Tijdens het gehele proces werken jij en onze smile designers samen als een echt team. Zonodig werken wij samen met topspecialisten over de hele wereld aan jouw ideale case, met een vette lach! Waarom? Omdat het kan!


Ardent

De Schans 9A 4
7773 AA Hardenberg
0523 260 312

receptie@ardent-tandheelkunde.nl

Social