Contact

Wil jij je stralende glimlach terug?

Ardent

Wij doen er alles aan om je op de afgesproken tijd zo prettig en efficiënt mogelijk te helpen.

In het geval van een ernstige pijnklacht streven wij er naar je dezelfde dag binnen de praktijkuren te helpen. Buiten praktijkuren zijn wij telefonisch bereikbaar, je krijgt dan informatie over de dienstdoende tandarts. Nog geen cliënt? We maken graag kennis met jou!

Afspraak maken

Voor afspraken en informatie zijn we op maandag tot en met donderdag bereikbaar van 08.00 tot 16.45 uur. Op vrijdag zijn wij bereikbaar van 08.00 tot 11.45 uur.

Afspraak wijzigen

Mocht je onverhoopt verhinderd zijn dan kunnen bestaande afspraken tot 2 werkdagen (48u) ervoor kosteloos gewijzigd worden. Wij kunnen dan deze kostbare vrijgekomen tijd weer aan een andere cliënt aanbieden. Wanneer je verzuimt tijdig af te bellen zijn wij helaas genoodzaakt de gereserveerde tijd bij je in rekening te brengen.

Behandeluren

Maandag t/m vrijdag
08.30  –  12.15
13.00    –  17.00

Niet tevreden?

Wij doen ons uiterste best om onze cliënten zo goed mogelijk te behandelen. Tóch kan het wel eens gebeuren dat je vindt dat je onjuist bent geïnformeerd of behandeld. Wij vinden het belangrijk dat je dit met ons bespreekt, komen we er niet uit? Dan neemt de Associatie Nederlandse Tandartsen de bemiddeling over, jij staat bij ons voorop en verdient de beste zorg.


Ardent

De Schans 9A 4
7773 AA Hardenberg
0523 260 312

receptie@ardent-tandheelkunde.nl

Social