Tandheelkunde

Lachen als een boer met kiespijn?

Ardent

Ardent is een tandheelkundige kliniek gevestigd in de Marslanden te Hardenberg. Onze missie is om cliënten te helpen met het levenslange behoud van hun gebit. Wij geloven dat bewustwording van het gebit en goede zelfzorg de beginvoorwaarden zijn voor een goede mondgezondheid. Wij begeleiden je hier graag bij door te handelen vanuit de kracht van preventie.

Tandheelkunde

Zo goed je best gedaan maar toch een gaatje die gevuld moet worden, of door een valpartij een stukje van je tand. Onze artsen staan altijd voor je klaar en helpen je graag verder. Doordat onze artsen allen hun eigen specialisaties hebben kunnen wij onder een dak iedere complexe casus verder helpen. Toch een specialisatie niet in-house? Maak je maar geen zorgen, door deel uit te maken van een uitgebreid internationaal netwerk van professionals vinden wel voor jou altijd een passende oplossing!

Gespecialiseerde artsen

Doordat wij werken met een gespecialiseerd team zul je verschillende behandelaars tegenkomen in de kliniek. Wij zijn gespecialiseerd in esthetische en restauratieve tandheelkunde. Dit betekent wij het aandurven om de uitdaging van uitgebreide reconstructieve en complexe casussen aan te gaan. Dat, in combinatie met onze individuele benadering, zorgt ervoor dat wij efficiënte en optimale zorg aanbieden.


Ardent

De Schans 9A 4
7773 AA Hardenberg
0523 260 312

receptie@ardent-tandheelkunde.nl

Social